Brainstorming :)

  • Írta: lordfalcon
  • 2016-03-21

Sziasztok!

Készülőben van a csapatunk honlapja. Az oldal fő szerkezete elkészült, jelenleg a tartalom feltöltése történik.

http://www.364.hu/

Bizonyos részeket azonban megoldhatnánk csapatmunkában 🙂
Játszunk egy kis szavazós versenyt. Három konkrét dologban lehet pályázni. 🙂

1.) LOGO tervezés.

Akinek van egy jó logo elképzelése és meg is tudja valósítani készítse el és posztolja itt a csoportban. Fontos kritérium, hogy abban a méretben és pozícióban ahol az oldalon található jól kell mutatnia.

logo

2.) Szeretjük.. szlogen.

A nyitó oldal egyik üzenete egy rövid esszencia magunkról. Ennek megvalósítása a szeretjük szlogen. Ha megnézitek az itt található slideshow a következő üzeneteket tartalmazza:
Szeretünk szolgálni..
Szeretjük a természetet..
Szeretünk naplementében pózolni..
Szeretünk jófejek lenni..
Szeretünk túrázni..
Cserkészet… szeretjük 🙂

Ezek főleg demo szövegek. PÁLYÁZAT… találjatok ki újabb variációkat.. pl.. Szeretünk segíteni, Szeretünk közösségben lenni…stb. Plusz pont ha megfelelő képet is találtok hozzá.

Az ötleteket posztoljátok szintén ide a csoportba, a legjobbak alkotják majd a slideshow-t 🙂

11950325_1118904424816301_4586796878150529859_o

3.) Toborzás, marketing

A nyitóoldal másik fontos része a látogatók felbontása konkrét célcsoportokra. Cserkészekre, érdeklődőkre és szülőkre. A célcsoportnak megfelelő oldalon aztán direkt neki szóló üzenetet kaphat a látogató. (Később ezek lehetnek különböző célcsoportoknak szóló kampányokban a landing oldalak 🙂 )
FELADAT: három fő gondolat kitalálása egyrészt a harmadik képen látható helyre, másrészt az érdeklődőknek szóló oldalra.
Elsősorban a cserkész korosztálynak szól, gondolják végig őket mi fogná meg leginkább, mi keltené fel az érdeklődésüket a cserkészet irányában.

szeretünk

HATÁRIDŐ: Április 4

SZAVAZÁS: aki nem is ad be pályázat egyik témakörben sem, az segíthet a legjobb kiválasztásában. Szavazzatok a lájkotokkal!. 🙂

FONTOS. Az oldal még készülőfélben van ezért ne osszátok meg egyenlőre az ismerőseitekkel. Terveim szerint mához két hétre, április 4-ére az oldal véglegesen elkészül. Utána osztani ér.. 🙂

JM!

Rudolf